5 dagen San Miguel de Abona (Spanje), nu tijdelijk voor 495.00 EUR!

Finca Vista Bonita in San Miguel de Abona (Spanje)

Als ik wakker word, kijk ik vanuit mijn raam naar het prachtige uitzicht, wauw! Soms kom ik op een plekje dat werkelijk alles te bieden heeft, zoals Finca Vista Bonita! Hier ben ik even weg van de drukte, maar tegelijkertijd vlak bij Playa de las Americas. Zo heb ik gisteren rondgewandeld in de smalle, gezellige straatjes van het dorpje El Medano. Daarna heb ik onder het genot van een verkoelend drankje op het strand de zonsondergang bekeken. Als ik naar beneden loop kom ik de vriendelijke eigenaresse Beatriz tegen. ‘Geniet van het heerlijke weer, Eliza!’ zegt ze glimlachend. Dat ga ik zeker doen! Ik neem plaats op een zonnebedje en droom even helemaal weg. Dit plekje ga ik voorlopig niet verlaten, wat een rust en genot…

Duur vakantie 5 dagen
Locatie San Miguel de Abona (Tenerife – Spanje)
Vertrekdatum 2020-01-17
Accommodatie Finca Vista Bonita (3*)
Servicetype Logies
Prijs 495.00 EUR